Baka koja je došla da se vakciniše ima poruku za predsednika Srbije FOTO

Na mobilnom punktu Zdravstvene stanice "Umka", danas se obavlja vakcinacija građana protiv kovida 19.

Izvor: B92

Petak, 09.04.2021.

15:37

Baka koja je došla da se vakciniše ima poruku za predsednika Srbije FOTO
Foto: Beoinfo

Punkt za vakcinaciju obišao je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je prilikom posete pozdravio i jednu baku koja je čekala svoj red za vakcinaciju, a ona je imala poruku za predsednika Srbije.

"On nas podržava, živeo 100 godina njegovoj majci. On je čovek od reči. Strašno ga volim, ko mog unuka. Kad mu čujem glas, sve ostavljam samo da ga vidim i čujem", poručila je baka.
Foto: Beoinfo
Pored zamenika gradonačelnika, mobilni punkt Zdravstvene stanice "Umka" obišli su gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i direktor DZ „Dr Simo Milošević” Nenad Bjelica.

Vesić je uručio Miroljubu Iliću iz Ostružnice vaučer za putovanje za njegovu celu porodicu kao nagradu petstohiljaditom građaninu koji je primio vakcinu u Beogradu.

"Ovo je pokazatelj da smo najbolji u Srbiji jer se polako, zajedno sa onima koji imaju antitela i koji su preležali ovu opaku bolest, približavamo kolektivnom imunitetu. To znači da se približavamo povratku u normalan život, da ćemo moći da radimo, družimo se i da ćemo živeti onako kako smo živeli pre korone", istakao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: