Čedomir Jovanović: Tresnuo sam ga dva puta

Lider LDP-a Čedomir Jovanović priznao je jutros da je prošle godine udario reketom trenera i vlasnika Klinike za fizikalnu terapiju.

Izvor: B92

Sreda, 07.04.2021.

12:32

Čedomir Jovanović: Tresnuo sam ga dva puta
Foto: Shutterstok/ltummy

Tačnije, rekao je da ga je "tresnuo dva puta".

"Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, nikakve telesne povrede, pobegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizlečenom upalom pluća uz reči da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici", rekao je Jovanović za medije, prenosi Mondo.

On je pojasnio da je prva dijagnoza njegove bolesti bio kancer, i da je u tom stanju video u suzama svoju suprugu Jelenu. To je, kaže, prethodilo incidentu, i dodaje da je doktor imao sreću što nije mogao da ga stigne.

"I zato, zbog te zaostale upale pluća vratio sam se, u januaru mesecu bio još tri i po nedelje u bolnici, jedva sam živ ostao, uz obostranu upalu pluća, plućne maramice, razorenu dijafragmu, ceo abdomen i upalu torakalne kičme. Tako, sa tom nedovršenom upalom pluća, video sam moju Jelenu u suzama i kraj priče. Ja nemam šta da krijem, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem", rekao je on.

Nakon incidenta je, kaže, pozvao policiju, otišao da dà izjavu, i dodaje da posle toga nije dobio nijedan poziv.

"Nikakva tu policija nije bila, sàm sam bio, štitim svoju porodicu od onih koji je ugrožavaju, onako kako ja to mogu da uradim. Pozvao sam nakon toga policiju, okrenuo svakoga ko treba da zna šta sam uradio, otišao, dao izjavu, nijednom posle toga nisam dobio poziv na neki normalan način i bio u prilici da odem i kažem šta imam. Rekli ste da sam prebio doktora klinike, pa ništa od toga nije tačno. Pojaviću se 24. juna, naravno, ja to želim da uradim", dodaje on.

Na pitanje zašto se nije pojavio u sudu prethodna dva puta, on kaže da je jednom bio u bolnici, a da drugi put nije bio u zemlji, kao i da mu nije uručen poziv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: