Vučić dobitnik priznanja "Ključ grada" sa Poveljom "Počasni građanin grada Banja Luka"

Jednoglasnom odlukom predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobitnik je najvećeg priznanja "Ključ grada" sa Poveljom "Počasni građanin grada Banja Luka".

Izvor: B92

Utorak, 06.04.2021.

14:33

Vučić dobitnik priznanja
Ilustracija: EPA-EFE/ Georgi Licovski

U Gradskoj upravi rekli su da će pozvati predsednika Srbije Aleksandra Vučića da lično primi nagradu povodom Dana Grada Banja Luka, javljaju bosanski mediji.

Zlatni grb Grada Banjaluka dođeljuje se UKC-u Republike Srpske, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Domu zdravlja Banjaluka, FZO REpublike Srpske, studentskom domu "Nikola Tesla" Banjaluka, generalu Slavku Lisici - posthumno i drugima.

Nagrada Grada Banjaluka mladima otići će u ruke Biljani Čekić, mladoj glumici proslavljenoj u filmu "Dara iz Jasenovca".

Podržan je predlog gradonačelnika Draška Stanivukovića da se od naredne godine uvede i novo priznanje koje se dođeljuje povodom Dana grada – Plaketa "Sestre Gajić". Ovo novo priznanje, kako je predloženo izmenom i dopunom Odluke o nagradama i priznanjima, biće priznanje Grada koje će se dodeljivati za izuzetno humana dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: