B92.net na Beogradskom sajmu - sve funkcioniše tačno kao sat FOTO

Na Beogrdskom sajmu sprovodi se masovna vakcinacija protiv koronavirusa. Kakvi su utisci građana i imaju li neke zamerke na organizaciju proveravao je B92.net.

Izvor: B92

Sreda, 31.03.2021.

19:16

B92.net na Beogradskom sajmu - sve funkcioniše tačno kao sat FOTO
B92/J.J.

Gužva je u ovom najvećem centru za vakcinaciju u Srbiji uobičajena, a uprkos velikom prilivu građana, ceo proces funkcioniše dobro, ocenjuju građani koje smo pitali da li su zadovoljni načinom na koji je organizovana vakcinacija.

Reporter B92.net je, kako na ulazu, tako i u hali, zatekao veći broj ljudi koji su čekali u redu kako bi prvo prošli lekarki pregled, potom registraciju i na kraju primili vakcinu ili revakcinu.

Oni sa kojima smo razgovarali mahom su došli kako bi se vakcinisali ruskom ili kineskom vakcinom, a prethodno su dobili obaveštenje o datumu na osnovu prijave koju su poslali preko portala E-uprava.
B92/J.J.
Upitani da prokomentarišu da li su zadovoljni organizacijom, odgovaraju da jesu.

Bilo je i onih koji su pohvalili da je vakcinacija protekla odlično, jer, kako napominju, medicinsko osoblje ima "laku ruku", pa vakcinacija protekne bez bilo kakvih tegoba.
B92/J.J.
Takođe, kada dođe vreme za drugu dozu vakcine, procedura je ista.

Dakle, obavezan je lekarski pregled oba puta, jer ukoliko ga ne prođete, nećete moći da primite ni vakcinu ni revakcinu.
B92/J.J.
B92/J.J.
Ni ovaj dan nije prošao bez gužve u halama Beogradskog sajma, tako da su svi, uglavnom, strpljivo čekali svoj red i nosili maske, jer bez njih ne bi mogli da uđu.
B92/J.J.
Nakon primljene vakcine ili revakcine, ostaje se u hali nekoliko minuta, kako bi lekari mogli da prate ukoliko neko ima nuspojavu.

Napominjemo da tokom boravka reportera B92.net niko od prisutnih nije imao neželjenu reakciju na vakcinu.
B92/J.J.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: