Starović: Ne može nama biti dobro ako je svima oko nas loše VIDEO

Građani okolnih država prepoznaju da je otvaranje mogućnosti da se susedi vakcinišu u Srbiji potvrda politike dobrosusedstva i solidarnosti.

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2021.

19:28

Starović: Ne može nama biti dobro ako je svima oko nas loše VIDEO
Screenshot/ TV B92

To je poručio državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Nemanja Starović.

Starović je za TV B92 rekao da, kada se vidi praktično šta znači izraz dobre volje i solidarnosti, inicijative poput "mini-Šengena" postaju prijemčivije svima u regionu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

"Ne može nama biti dobro ako je svima oko nas loše. Čemu kritika na račun politike i solidarnosti koja se iskazuje? Kada smo imali poplave i nama su pomagali, pa prirodno je da i mi pomognemo drugima koji su u nešto težoj poziciji od nas", rekao je Starović osvrćući se na nepoverenje prema Srbiji, koje je i dalje prisutno u pojedinim medijima u regionu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: