"Rečeno mi je da Srbija mora biti ponizna"

Predsednik Srbije izjavio, povodom uspeha Srbije tokom korona krize i pomoći drugim zemljama, da mu je rečeno da niko ne želi da gleda izuzetno snažnu Srbiju.

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2021.

06:26

EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

"I to nisu krili, to su mi u lice rekli važni predstavnici velikih sila. To hoću da ljudi u Srbiji znaju", rekao je Aleksandar Vučić, dodajući da ne može da otkrije izvor.

Podsetio je da je Srbija poslala pomoć Italiji u vrednosti od 10 miliona evra i da su tada u EU to doživeli to kao politički udarac, a ne kao solidarnost.

Dodaje da je video i kako su u Evropi u pojedinim zemljama falsifikovali podatke o privrednom rastu za treći kvartal samo da Srbija ne bi imala najveći stopu rasta.

On je sinoć tokom gostovanja na TV Hepi rekao i da je protiv Srbije vođen specijalni rat samo da ne bi bila jaka i naglasio da ga je vodila najmanje jedna strana obaveštajna služba, zajedno sa ovdašnjim "moralno malim ljudima koji su mislili da će sebi da obezbedi više moći i novca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: