Održano ročište po tužbi Đorđa Joksimovića

U Osnovnom sudu u Kragujevcu održano je ročište po tužbi Đorđa Joksimovića za vraćanje roditeljskog prava i proširenja modela viđanja dece.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.03.2021.

18:09

Održano ročište po tužbi Đorđa Joksimovića
Shutterstock/aldeca

Sledeće ročište je zakazano za 5. maj.

"Imajući u vidu, da je članom 206. porodičnog zakona, predviđeno isključenje javnost,podaci iz sudskih spisa, spadaju u službenu tajnu", potvrdila je za RTS portparol Osnovnog suda u Kragujevcu Aleksandra Miletić.

Službenu tajnu su dužni da čuvaju, svi učesnici u postupku i lica kojima su ti podaci dostupni, ističe Miletićeva.

Da podsetimo, Joksimovićeva deca su šest godina u hraniteljskoj porodici.

Odluku o delimičnom lišenju roditeljskog prava, doneo je Osnovni sud u Kragujevcu i potvrdile više sudske instance. Joksimović sada vodi postupak da mu se roditeljsko pravo vrati.

Đorđe Joksimović je nedavno razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji mu je poručio da poštuje odluke institucija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: