Preminuo deka Milutin koji je pucao na provalnika

Milutin Cvetković (86), penzionisani policajac iz Lebana, koji je pre deset dana pucao u lopova nakon što je bio napadnut u porodičnoj kući, umro je jutros.

Izvor: B92

Utorak, 23.03.2021.

13:25

Preminuo deka Milutin koji je pucao na provalnika
Printskrin:TV Prva/arhiva

Uzrok smrti je slabost srca i aritmija.

Milutin se već nekoliko dana žalio na srčane tegobe. Lekari su pokušali da mu pomognu, ali je uprkos tome preminuo jutros oko pet časova u svom porodičnom domu.

"Ekipe Hitne pomoći su ga već nekoliko dana obilazile, a sinoć je transportovan i u leskovačku Opštu bolnicu odakle je, posle ukazane pomoći, vraćen njegovoj kući. Umro je prirodnom smrću usled slabosti srca i aritmije, na šta je verovatno dodatno uticao i stres koji je nedavno preživeo", izjavio je dr Vladan Stanojević, direktor Doma zdravlja u Lebanu, prenose Novosti.

Podsetimo, Milutin je, štiteći dom u kome je živeo i svoju nepokretnu suprugu, pre deset dana pucao iz pištolja na lopova koji je razbio staklo na prozoru i ušao u kuću.

Provalniku D. S.(34) je naneo teške telesne povrede opasne po život.

Njegovo stanje je, posle operacije, stabilizovano.

Metak mu je prošao kroz dvanaestopalačno crevo i završio u desnom bubregu koji je, zbog velikog oštećenja, morao da bude odstranjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: