Potvrđeno za B92.net: Dete izujedali rotvajler i doga, preminulo na putu do bolnice. Vlasnici roditelji

Dečak star četiri godine preminuo u utorak uveče od posledica ujeda pasa u Senti. Izujedali su ga rotvajler i doga. Mediji: Psi pripadaju njegovim roditeljima.

Izvor: B92

Sreda, 10.03.2021.

10:55

Potvrđeno za B92.net: Dete izujedali rotvajler i doga, preminulo na putu do bolnice. Vlasnici roditelji
Shutterstock/Alexandr Zadiraka

"Slučaj je prijavljen sinoć oko devet sati. Hitna pomoć je izašla na lice mesta. Dete su pokušali da prevezu do Kliničkog centra Vojvodine, međutim, dete je na putu do bolnice preminulo. Uviđaj je počeo pre pola sata", kažu iz Policijske uprave Kikinda za B92.net.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, dete su psi izujedali u dvorištu porodične kuće, odnosno psi su u vlasništvu detetovih roditelja.

Takođe, iz Veterinarske stanice u Senti, na pitanje o ovom slučaju, kažu da o tome ne znaju šta bi rekli. "Ne znamo šta bi vam rekli, nemamo komentar."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: