Premijerka ljutita: Koncerti? Neverovatno. Za vikend sigurno nove mere

Premijerka Srbije izjavila da će, u merama protiv širenja koronavirusa, insistirati da se svi koncerti otkažu, a da će gotovo sigurno biti novih mera.

Izvor: Tanjug

Sreda, 10.03.2021.

12:59

Premijerka ljutita: Koncerti? Neverovatno. Za vikend sigurno nove mere
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIC/ bg

Te mere, prema rečima Ane Brnabić, sigurno će važiti za vikend.

Brnabićeva je, povodom eventualnih novih mera za suzbijanje epidemije kovida 19, rekla je da joj je najpre neverovatno i da je začuđena time da se u ovom teškom trenutku organizuju koncerti u Beogradu.

"Mi ćemo razgovarati sa predstavnicima Grada Beograda da vidimo kako se to desilo i insistiraćemo da se svi koncerti otkažu. To je suprotno svim pravilima i merama i tražićemo da se organizatori kazne. To nije pozorišna predstava ili neki kulturni događaj", navela je Ana Brnabić.

Kada je reč o pogoršanju epidemiološke situacije, premijerka je kazala da vakcinacija pomaže da ne bude još gora, ali da će gotovosigurno biti novih mera za vikend.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

19 h

Podeli: