"Dara iz Jasenovca" kod Vučića: Nema veze što nećemo dobiti Oskara. Tako mnogo, sa tako malo godina VIDEO

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je Biljanu Čekić, devojčicu koja je igrala ulogu Dare Ilić u filmu "Dara iz Jasenovca", i članove njene porodice.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli
Screenshot/ TV B92
Screenshot/ TV B92

On je najpre čestitao svim ženama 8. mart. "Želeo bih danas na 8. mart svim ženama, devojkama i devojčicama, našim majkama, bakama, da čestitam Dan žena i kažem da smo mi muškarci bez žena ništa, bez njihove podrške i pomoćI, jer su one oslonac i stub našeg društva", naglasio je on.

Vučić je istakao da žene umeju da gledaju u budućnost i čak na pravičniji način rešavaju sve probleme sa kojima se suočavamo. Posebno je, kako kaže ponosan što je ugostio devojčicu Biljanu Čekić i njenu porodicu, a nju je nekoliko puta oslovio i sa Daro, umesto sa Biljana.

"Danas sam posebno ponosan što mogu da ugostim Biljanu i njenu porodicu. Biljana je, iako znam da nam za takav film nikada neće dati Oskara, zaslužila i više od Oskara i za građane Srbije kao i da ga je dobila", rekao je Vučić.

On je istakao da je Biljana simbol, i to ne samo jedne fantastične uloge koju je odigrala, izrazivši uverenje da je pred njom još mnogo takvih i još boljih uloga. "Ovo je tako važno za srpski narod, da nikada njenu ulogu nećemo zaboraviti. Ona je to uradila na predivan način, sa mnogo emocija. Veliko hvala za sve što je, a to je tako mnogo, sa tako malo godina, uradila za srpski narod, za Srbiju, RS", rekao je Vučić.

Devojčica se potom zahvalila predsedniku Srbije i kazala da joj je drago što je došla u beograd, koji joj se mnogo dopao i u kom jeupoznala mnoge divne ljude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 88 idi na stranu