U Nikšiću se vijore trobojke VIDEO

Građani Nikšića samoinicijativno su izašli vozilima na ulice.

Izvor: B92

Nedelja, 07.03.2021.

18:05

U Nikšiću se vijore trobojke VIDEO
Foto: Shutterstok/Rigorosus

Bez stranačkih obeležja, ali sa trobojkama i državnom zastavom stotine automobila slilo se iz pravca Vidrovana i Župe nikšićke u gradske ulice i bulevare.

Na kamionima, i drugim četvorotoškašima energija mladosti prati DPS vlast u ovom gradu u prošlost.

Podsetimo, u Nikšiću se održavaju lokalni izbori 14. marta.

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić istakao je da ne postoji nikakva sumnja da su on i njegovi saradnici praćeni.

"Moram reći da nemamo dileme da smo gospodin Knežević, ja i drugi praćeni. Ono što se desilo u Beogradu, to su kraci hobotnice koji idu iz Crne Gore. Hteli su da pošalju poruku da i u Beogradu mogu da dopru", naveo je Mandić. Nikšić je drugi po veličini grad u Crnoj Gori, a pobeda na lokalnim izborima pođednako je važna opozicionoj DPS Mila Ðukanovića i strankama aktuelne vladajuće većine na državnom niovu.

DPS treba da pokaže da je i dalje najjača politička snaga nakon poraza na parlamentarnim izborima u avgustu prošle godine, posle 30 godina na vlasti.

Strankama aktuelne vlasti pobeda je takođe važna, jer osvajanje vlasti u gradu pod Trebjesom, smatraju, Ðukanovićev DPS će konačno otići u istoriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: