Zima se ne predaje - temperatura ide u minus, uključen meteoalarm FOTO

U nedelju ujutro u Srbiji će biti niske temperature koje će dovesti do pojave mraza. Najavljen je meteoalarm.

Izvor: B92

Subota, 06.03.2021.

18:55

Zima se ne predaje - temperatura ide u minus, uključen meteoalarm FOTO
EPA-EFE/ Peter Komka

U toku dana biće sunčano i prohladno, do 10 stepeni.

Najavljen je slab vetar, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće od -7 do -2, a najvisa od 8 do 10 stepeni, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će ujutro biti hladno sa slabim mrazom. U toku dana sunčano i prohladno. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura -2, u okolini grada -4, najviša 10 stepeni.

Zbog nižih temperatura na snazi će u celoj zemlji biti žuti meteoalarm.

Ovaj stepen upozorenja znači da vreme može biti potencijalno opasno. Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike.
Printskrin/ meteoalarm.rs
Prema izgledima vremena za narednih sedma dana, do 14. mata, u ponedeljak ujutru očekuje se slab mraz, u toku dana pretežno sunčano, posle podne na zapadu i jugozapadu naoblačenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: