Vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci - reagovala policija

Pripadnici Uprave saobraćajne policije sinoć ću isključili iz saobraćaja trojicu vozača u Beogradu zbog vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Izvor: FoNet, Tanjug

Petak, 05.03.2021.

10:48

Vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci - reagovala policija
Ilustracija: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Saobraćajni policajci su sinoć oko 19.40 na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Voždovca, ''presretačem'' zaustavili 24-godišnjeg vozača ''alfa romea'' koji se kretao brzinom od 151 kilometra na čas na mestu gde je dozvoljen 100 km/h.

Kako se navodi, droga testom je utvrđeno da je vozač pozitivan na kanabis, posle čega je zadržan u službenim prostorijama policije.

Policija je noćas dva časa posle ponoći na auto-putu Beograd-Niš, na teritoriji Novog Beograda, "presretačem“ zaustavila 40-godišnjeg vozača ''golfa'' koji je bio pod dejstvom kokaina i amfetamina, a imao je i 1,23 promila alkohola u organizmu.

Takođe, u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici, iz saobraćaja je isključen i 37-godišnji vozač ''opel vektre'' nakon što je utvrđeno da je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Vozio sa 2,87 promila alkohola

Policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je dvojicu pijanih vozača koji su za volanom zatečeni sa po više od dva promila alkohola u krvi, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Sinoć je zaustavljen vozač (46) koji je vozio sa 2,87 promila alkohola u krvi, a kojem je ranije oduzeta dozvola zbog nesavesne vožnje.

Zaustavljen je i vozač (38) teretnog vozila kome je izmereno 2,15 promila alkohola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: