Srednje škole prelaze na onlajn nastavu; "Predlog za osnovce nije prihvaćen" VIDEO

Nastava u srednjim školama od ponedeljka će se održavati samo onlajn, saopšteno je nakon sednice Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa.

Izvor: B92

Petak, 05.03.2021.

16:31

Srednje škole prelaze na onlajn nastavu;
Foto: Profimedia

Epidemiolog Predrag Kon rekao je za B92.net da se na sednici razmatralo i o prelasku osnovnih škola na onlajn nastavu, ali da taj predlog nije prihvaćen.

Osim ove mere, odlučeno je da u subotu sve radi do 12 časova i da do ponedeljka do 6 časova ujutru rade samo prodavnice hrane, lekova i goriva, rekao je član Kriznog štaba dr Predrag Kon.

Krizni štab će se ponovo sastati u utorak.

"Jedino na šta se oslanjamo je imunizacija", kaže dr Predrag Kon i dodaje da je imunitet od vakcine veći od onog nakon preležane bolesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: