Iznenađenje za Vučića

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51 godinu.

Izvor: B92

Petak, 05.03.2021.

10:42

Iznenađenje za Vučića
Tanjug/Sava Radovanoviæ

Predsednik Srbije, kako navode mediji pozivajući se na saznanja dobijena od njegove savetnice za medije Suzane Vasiljević, ni ove godine neće ostati bez poklona koje će mu najbliži saradnici uručiti tokom današnjeg dana.

"Svake godine savetnica za spoljnu politiku Tanja Jović i ja predsedniku zajedno kupujemo poklon za rođendan. Ove godine to će biti dva para naočara, dve šolje i majice sa zabavnim ispisom. Kao iznenađenje biće mu uručen zidni kalendar sa slikama njegove dece i najužih saradnika, koje smo same izradile", kazala je Vasiljevićeva.

Upitana šta će šefu poželeti za ulazak u šestu deceniju života, ona je za "Objektiv" rekla: "Poželećemo mu više slobodnog vremena i lepih, privatnih putovanja, posebno sa decom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: