"Bošnjaci traže srpsko državljanstvo - najbolji potez u regionu u poslednjih 50 godina"

Predsednik kompanije Kolor pres grup Robert Čoban ocenio je da je doniranje vakcina regionu najbolji potez Srbije u proteklih 50 godina.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2021.

20:39

FOTO TANJUG/ INSTAGRAM "BUDUCNOSTSRBIJEAV"/ nr

On je na svom profilu na Fejsbuku podelio četiri utiska posle sastanaka u Sarajevu, koje je održao dan nakon posete i predaje vakcina koje je sproveo predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Doniranje vakcina Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i BiH je najbolji potez meke moći u regionu u proteklih 50 godina", naveo je Čoban kao prvi utisak.

Potom je napisao da su Bošnjaci u Sarajevu ogorčeni na svoje političare koji nisu bili u stanju da im nabave nijednu vakcinu.

"Čak ni preko tradicionalnih islamskih prijatelja poput Katara, UAE i Saudijske Arabije. 'Toliki su nesposobni da tamo nema ko da prevede pismo na arapski ili engleski'", napisao je on.

Čoban je naveo i da njegov prijatelj iz Novog Sada, koji godinama radi u Sarajevu, kaže da mu je proteklih nekoliko dana 10 ljudi iz Sarajevo reklo da će da traže dvojno državljanstvo i srpski pasoš.

"Prijateljica iz SA bila u Beogradu da se vakciniše: "Ovde u Sarajevu plaćam poreze i zdravstveno i nisam dobila ni masku a kamoli vakcinu, u Beogradu su me vakcinisali za 15 minuta i to potpuno besplatno...", napisao je Čoban.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: