Gojković: Nešto nije kako treba u Vranju VIDEO

Pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković najavio je da će sutra poseban tim Ministarstva zdravlja posetiti Vranje.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 01.03.2021.

16:41

Gojković: Nešto nije kako treba u Vranju VIDEO
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ mn

Poseta će biti organizovana kako bi se ustanovilo zbog čega tamo postoji veliki broj novozaraženih.

Gojković je, nakon sednice Kriznog štaba, kazao da, na inicijativu premijerke Ane Brnabić, u Vranje ide posebna ekipa da reši problem.

"Imamo problem sa situacijom u kojoj na dugi vremenski period i po apsolutnim brojevima imamo ogroman broj zaraženih pacijenata. Tu se nešto ne događa kako treba“, podvukao je on.

Upitan koliko bolnica se vratilo u kovid-sistem, Gojković je ukazao da je svaki dan sve veći broj bolesnika u Srbiji, a time se i povećava udeo u bolničkim kapacitetima.

Što se Beograda tiče, preneo je da kapaciteti bolnice u Batajnici nisu potpuno popunjeni, a da je isto i sa kovid-bolnicom u Kruševcu.

"Naravno ako se povećava broj bolesnika, povećavaće se i broj ležećih pacijenata za kovid", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

13 h

Podeli: