Krizni štab opet zaseda, ali jedna vest ne ohrabruje

Vikend sa pooštrenim merama je za nama. Od danas se vraćamo na staro, ali ipak ograničeno radno vreme mnogih sektora. Krizni štab zaseda opet danas.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2021.

07:24

Krizni štab opet zaseda, ali jedna vest ne ohrabruje
Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIC

Prethodne dve sednice Kriznog štaba održavane su u osam ujutru. Na onoj u sredu nije doneta nikakva odluka, jer nije bilo kompromisa među učesnicima, a u petak je odlučeno da se ugostiteljski objekti i sve ono što nije, kako je dr Pelemiš rekao, "hleb nasušni", zatvori u 14 časova.

Medicinski deo Kriznog štaba izjavio je da će se sve buduće odluke donositi u skladu s aktuelnim brojevima novozaraženih i hospitalizovanih, a čekaće se i da se vidi kakvi su rezultati mera za ovaj vikend.

Međutim, jedna vest baš i ne ohrabruje, budući da je u svom jutarnjem izveštaju Hitna pomoć prenela da broj poziva pacijenata obolelih od kovida, onih potvrđenih, ali i onih sa simptomima na koronavirus, raste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: