Mediji u BiH prenose reakcije: "Hvala Vučiću, naše političare neka je sramota"; kritika domaćih političara

Predsednik Aleksandar Vučić sutra ide u Sarajevo, a tom prilikom će donirati 10.000 vakcina. Mediji u BiH uveliko pišu o dolasku predsednika Srbije.

Izvor: Avaz

Ponedeljak, 01.03.2021.

21:49

Mediji u BiH prenose reakcije:
Foto: Shutterstok/ToskanaINC

Dolazak Vučića sa donacijom portal "Avaz", između ostalog, iskoristio je i da ukori svoje političare.

"Političari u Bosni i Hercegovini građanima su priredili novu, u ovom slučaju potencijalno životno opasnu bruku - ostali smo jedina država u Evropi koja još uvek nema vakcinu protiv koronavirusa. I dok političari za ovu sramotnu činjenicu nude nemušta opravdanja i međusobno svaljuju krivicu, susjedna Srbija je za to vreme uspela da nabavi čak četiri vrste vakcina i druga je država u Evropi po imunizaciji", piše Avaz.

Medij iz BiH navodi da je "ovaj Vučićev potez direktan šamar u lice i poniženje za nesposobne političare u BiH", ali i hvale gest predsednika Srbije.

Svoje tvrdnje podupiru navodeći reakcije svojih čitalaca: "Hvala Srbiji u ime bolesnih koji se bore za svoje živote", "Hvala gospodinu Vučiću, tako se govorilo u BiH. Čovek nije morao da donese...", "Pokazali ste svoju sposobnost i koliko brinete o građanima. Brukate građane Bosne i Hercegovine".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: