Novine: "Šta krije Kokeza o ubistvu Vučića"; "Ljudsko zlo je u Jasenovcu pokazalo najružniju stranu"

Dnevne novine u izdanju od ponedeljka, 1. marta pišu o privođenju predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze na ispitivanje.

Izvor: B92

Nedelja, 28.02.2021.

21:45

Novine:

On je, prema navodima medija, ispitivan o pripremi ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Politika" piše o poseti patrijarha srpskog Porfirija Jasenovcu pod naslovom "Ljudsko zlo je u Jasenovcu pokazalo najružniju stranu", a donosi i intervju sa predsednikom SPASA Aleksanrdom Šapićem "Srbija ne sme da odustane od borbe za nacionalne interese".

"Blic" piše o novim ispitivanjima u borbi protiv mafije "Kokeza saslušan zbog optužbi Ace Bosanca", dok o posledicama koronavirusa piše "Zašto su mnogi posle korone mesecima malaksali".

"Večernje novosti" o ispitivanju Slaviše Kokeze pišu "Ćutao o pripremi atentata na Vučića", dok o odluci reditelja Emira Kusturice pišu "Kusta neće da bude kandidat za SANU".

"Kurir" o novim istragama u borbi protiv mafije piše "Zavera?", a donose i intervju sa prof. dr Radmilom Jankovićem pod naslovom "Umiru posle prve doze vakcine jer ne poštuju mere".

List "Alo" takođe piše o ispitivanju Slaviše Kokeze pod naslovom "Šta krije Kokeza o ubistvu Vučića".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: