Na Vatinu uhvaćen Rumun, krenuo preko granice sa 40.650 tableta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, zaplenili su na Graničnom prelazu Vatin 40.650 tableta.

Izvor: Tanjug

Subota, 27.02.2021.

10:55

Na Vatinu uhvaćen Rumun, krenuo preko granice sa 40.650 tableta
Foto: shutterstock/1ToskanaINC

Tom prilikom, uhapsili su rumunskog državljanina L. L. P. (42) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je danas MUP.

Policija je na tom graničnom prelazu na izlazu iz Srbije prilikom pregleda automobila marke "dačia" rumunskih registarskih oznaka, pronašla 39.250 tableta iz grupe benzodiazepina i 1.400 tableta koje pripadaju grupi antidepresiva.

Tablete su bile sakrivene u šupljinama vozila, a kod osumnjičenog je pronađena i legitimacija Internacionalne policijske asocijacije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kaže se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: