Vozila sa blinkerima, haos u Beogradu - uhapšen još jedan vođa "Alkatraza" VIDEO/FOTO

Pripadnici MUP Srbije uhapsili su, u nastavku borbe protiv kriminala, još jednog vođu navijača Partizana.

Izvor: B92

Petak, 26.02.2021.

08:26

Vozila sa blinkerima, haos u Beogradu - uhapšen još jedan vođa
Foto: E-Stock/milos_rafailovic

Kako prenose mediji, u pitanju je vođa grupe "Alkatraz" D.Š. (38).

Kako nezvanično saznaju mediji, inspektori PS Čukarica su uspeli da lociraju njegov stan u centru Beograda, te su sinoć uz pomoć interventne jedinice upali obijajući vrata jer nije želeo da ih otvori.

Pretresom prostorija pronađen je specijalno napravljen prostor u kojem je nađeno oružje i municija. Pored toga, pronađeno je nekoliko pancira, baklje, kao i zastave ove grupe navijača.

U garaži zgrade pronađeno je i nekoliko automobila koji, kako se sumnja, pripadaju osumnjičenom, a na jednom od njih su postavljeni blinkeri, piše Kurir.

Policajac donosi skafander pripadniku UKP pre ulaska u jedan od automobila koji pripadaju osumnjičenom. Automobile izvoze jedan po jedan ispred garaže, jer parking servis svojim vozilom ne može da uđe u garažu pošto je preniska. Policija je zasad izvezla dva automobila, ostala su još četiri.

Prvo su izvezli BMW, a onda i audi. Oba vozila su blindirana

Poznat policiji od ranije

Foto: MUP Srbije
Uhapšeni je poznat policiji odranije, a 2017. godine osuđen je na godinu i po zatvora, zbog nelegalnog nošenja oružja.

Naime, kod njega je tada policija pronašla pištolj "glok" sa 12 metaka. Inače, on je 2008. učestvovao u neredima na utakmici OFK Beograd, zbog čega je pokrenuta istraga.

Utočište je pronašao na Kosovu, gde je nakon godinu dana skrivanja uhapšen 2012. godine. Navodno, priveden je nakon sukoba s pripadnicima KPS u civilu, a u njegovom stanu je pronađeno oružje.
Foto: MUP Srbije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: