Đerlek se verbalno sukobio sa članovima Skupštine slobodne Srbije: Nećete urušiti zdravstveni sistem

Mirsad Ðerlek imao je danas kraći verbalni okršaj ispred zgrade ministarstva sa predstavnicima neformalnog udruženja Skupština slobodne Srbije.

Izvor: B92

Petak, 26.02.2021.

17:50

Đerlek se verbalno sukobio sa članovima Skupštine slobodne Srbije: Nećete urušiti zdravstveni sistem
Screenshot/TV Prva

To se desilo za vreme dok je trajala njihova, ranije zakazana konferencija za medije, prenose mediji.

SSS je održala konferenciju povodom godinu dana od, kako su naveli iz tog udruženju, "dana političke i stručne neodgovornosti i nebrige države za građane", aludirajući na izjave nekadašnjeg člana Kriznog štaba Branimira Nestorovića 26. februara prošle godine "o najsmešnijem virusu".

Ðerlek je okupljene upitao šta žele i konstatovao da je reč o ljudima koji su "non-stop prizivali da pobedi korona, da se uruši zdravstveni sistem i ministar Lončar".

Na njegovu izjavu reagovao je aktivista Srđan Marković povicima -" Zašto lažete? Je li vama umro neko od korone? Koliko ljudi je umrlo od korone zbog vaše neodgovornosti?"

Ðerlek je odgovorio da je njemu umrla majka a i ujak i dodao da to njega nije sprečilo da nastavi borbu protiv koronavirusa i naveo da cilj okupljenih ispred Ministarstva da "sruše Zlatibora Lončara i da dođu do gospodina Vučića neće uspeti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: