AMSS: Jutros umeren saobraćaj

Van gradova saobraćaj jutros umerenog inteziteta, a opreznija vožnja biće potrebna na mestima gde su aktuekne izmene u saobraćaja zbog radova, saopštio je AMSS.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2021.

07:57

AMSS: Jutros umeren saobraćaj

Iz AMSS napiminju da su još uvek hladne noći, a jutra pored reka i u kotlinama maglovita zbog čega je vidljivost često smanjena, tada su i kolovozi vlažni.

Zbog hladnog vazduha i nižih jutarnjih tempratura može doći do stvaranja poledice koja se najpre pojavljuje na mostovima, nadvožnjacima i prevojima.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", u 05:30 časova, kamioni na Batrovcima čekaju 300 minuta, Šidu 120 minuta, Kelebiji 180 minuta, Horgošu 120 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: