Putin: Imamo informacije

Rusija se suočava sa politikom obuzdavanja, koja je usmerena na potkopavanje njenih vrednosti i zaustavljanje razvoja zemlje, saopštio je Vladimir Putin.

Izvor: Sputnjik

Sreda, 24.02.2021.

12:53

Putin: Imamo informacije
EPA-EFE/ MIKHAIL KLIMENTYEV/SPUTNIK/KREML

Kako je saopštio na sednici kolegijuma FSB, Rusija poseduje informacije da se protiv nje spremaju provokacije, vezane za borbu protiv koronavirusa.

"Suočavamo se sa takozvanom politikom obuzdavanja Rusije. Nije u pitanju prirodna konkurencija koja je prirodna za međunarodne odnose, već dosledna i vrlo agresivna linija, koja je usmerena na potkopavanje našeg razvoja, da ga uspore, izazovu unutrašnju nestabilnost, potkopaju vrednosti koje objedinjavaju rusko društvo, i na kraju oslabe Rusiju i stave je pod spoljnu kontrolu, kao što to vidimo i znamo da se dešava u nekim državama na postsovjetskom prostoru“, naglasio je šef države.

Po njegovim rečima, Rusiju i dalje žele da oslabe i stave pod svoju kontrolu, kao što to rade sa jednim brojem država sa postsovjetskog prostora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: