Rakić: Pritisci će se nastaviti, napad organizovao Kurti

Predsednik Srpske liste Goran Rakić apelovao je na Srbe na KiM da budu uzdržani, veruju svojoj državi i Srpskoj listi.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG/ ZORAN MIRKOVIC/bs
FOTO TANJUG/ ZORAN MIRKOVIC/bs

Apelovao je uz ocenu da će se nastaviti sa pritiscima, izmišljotinama i lažima jer, kako kaže, srpsko jedinstvo je "bedem koji najviše smeta našim neprijateljima".

On je to rekao povodom napada na sina Nenada Rašića, Nikolu, za koji tvrdi da je organizovao lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, a da je realizovan preko Rade Trajković i Nenada Rašića.

Rakić je rekao da je organizovana tuča dve grupe mladića, u kojoj je povređen i sin Nenada Rašića, rezultat privatnih sukoba tih mladića, a ne političkog delovanja njegovog oca, kao i da je to poznato svima u Gračanici, samom Rašiću i Radi Trajković i da su zloupotrebili ovaj incident i pokušali da lažima uzdrmaju slogu srpskog naroda, prikazujući ovaj incident kao politički.

"Zato su ovih dana na meti Kurtija i njegovih podrepaša predsednik Aleksandar Vučić i Srpska lista. Kurti je svestan da neće ispuniti svoja obećanja iz kampanje, jer se populizmom ne unapređuje život građana, niti se rešavaju problemi, zato će nastaviti da vrši pritisak na srpski narod, a mi ne smemo dozvoliti da nas isprovociraju", zaključio je Rakić.

On je još jednom pozvao srpski narod na KiM da budu jedinstveni, složni, kao i na izborima 14. februara, uz napomenu da će Srpska lista nastaviti da se bori za njih, mir na ovim prostorima i bolji život.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 72 idi na stranu