Uhapšen muškarac odgovoran za izazivanje nesreće u kojoj je poginula žena iz Loznice

Policija je uhapsila Ð. D. (1985) iz Loznice.

Izvor: B92

Utorak, 23.02.2021.

23:45

Uhapšen muškarac odgovoran za izazivanje nesreće u kojoj je poginula žena iz Loznice
Shutterstock/Alex_Alekseev

On se sumnjiči da je upravljajući automobilom izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula žena (1959) iz okoline Loznice, a potom pobegao sa lica mesta.

Kako je saopštila Policijska uprava iz Loznice Ð. D. je uhapšen zbog osnovane sumnje da je teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nije pružio pomoć povređenom.

Policija je identifikovala automobil osumnjičenog i on je po nalogu tužilaštva poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je reč o vozilu koje je učestvovalo u nesreći koja se dogodila 28. januara ove godine u mestu Voćnjak.

Nakon završenog veštačenja i utvrđivanja činjeničnog stanja,policija je po nalogu tužilaštva uhapsila Ð. D. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: