Abazović čestitao

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je danas državnom vru Srbije Dan državnosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.02.2021.

17:12

Abazović čestitao
Foto: Shutterstock/Dmitrijs Kaminskis

Česitao je sa porukom da, ceneći prijateljski odnos Crne Gore i Srbije, veruje da će obostranim nastojanjem učvrstiti buduću saradnju.

Abazović je čestitku uputio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, premijerki Ani Brnabić, predsedniku Narodne Skupštine Ivici Dačiću, kao i Ambasadi Srbije u Podgorici.

"Koristim priliku da iskažem najiskrenije čestitke povodom Dana državnosti Republike Srbije", naveo je Abazović.

Konstatovao je da Srbija ovogodišnji praznik obeležava u teškim uslovima izazvanim pandemijom sa kojom se uspešno i dostojanstveno bori.

Pandemija je, dodao je, nametnula novu stvarnost i podsetila na suštinske vrednosti.

"S tim u vezi, želim Vam, pre svega, uspešno okončanje borbe sa pošastima korona virusa, koja je zahvatila celi svet, kao i napredak i uspešnost u svim budućim poduhvatima vaše zemlje", naveo je Abazović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: