Korona-žurka usred Beograda - komunalna milicija intervenisala VIDEO

Komunalna milicija nastavila je večeras kontrolu ugostiteljskih objekata u Beogradu i u jednom klubu zatekla više od 700 gostiju nakon završetka radnog vremena.

Izvor: B92

Subota, 13.02.2021.

22:53

Korona-žurka usred Beograda - komunalna milicija intervenisala VIDEO
Foto: Printskrin/Tanjug

U pitanju je klub "Musk Machine" u Aberdarevoj ulici u kome su ekipe Komunalne milicije zatekle više od 700 ljudi, dok je ispred lokala oko 50 njih čekalo da uđe, izjavio je za Tanjug pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

Naveo je da još uvek traje pražnjenje lokala koji će, istakao je, u skladu sa propisima biti sankcionisan zbog prekoračenja radnog vremena i nepoštovanja epidemioloških mera.

Podsećamo, komunalna policija noćima paotrolira gradom i kontroliše sve objekte, proveravajući da li poštuju propisane epidemiološke mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: