Tandir: "Pozivam Vladu BiH da se priključi inicijativi mini-Šengena"

Šef poslaničke grupe SPP-USS Samir Tandir pohvalio je tokom svog obraćanja u Skupštini Srbije borbu države protiv mafije.

Izvor: B92

Sreda, 10.02.2021.

13:46

Tandir:
Printskrin

"Ono što me posebno raduje jeste što smo počeli da detektujemo trule jabuke unutar sistema", rekao je Tandir.

On se osvrnuo i na prethodnu raspravu sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, i pohvalio njegov dolazak u Novi Pazar

"Dokazali smo suštinu i istinitost sumnji, da kada razbijemo spregu između lokalne vlasti i kriminalaca neće imati tu osionost koji su imali. U Novom Pazaru se pre neki dan dogodio još jedan napad, ne smemo olako prelaziti preko takvih stvari", naglasio je poslanik Tandir.

On je istakao da je jako važno ko će biti načelnik policije „jer od karaktera tog čoveka, koji mora biti veliki profesionalac zavisi i rešenost da se suprotstavimo kriminalu“.

Tandir je istakao i da Vlada Srbije vodi politiku pomirenja i da je mini Šengen vrlo važan za našu zemlju.

Pozivam sve zemlje zapadnog Balkana, moramo zajedno da nastupamo. Pozivam Vladu Bosne i Hercegovine da se priključi inicijativi mini Šengena“, rekao je Tandir tokom svog izlaganja u Skupštini Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: