Policija sprečila linč "grebača automobila", pravi šok je usledio kad su saznali ko je on

Jedan muškarac oštetio je oko 200 automobiila u Hrvatskoj, grebanjem. Policija jedva sprečila vlasnike da ga ne linčuju. Kad se saznalo ko je usledio je šok.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

09:32

Policija sprečila linč
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

Hrvatski portal 24sata piše da je jedan muškarac, čiji identitet je naknadno utvrđen, ogrebao oko 200 automobila, po tvrdnjama građana Sesveta. Ulovljen je u utorak, prenosi Dnevni avaz, a uhvatio ga je jedan od stanovnika Sesveta koji kaže da je danima stajao na prozoru,

"Taj čovek me je doveo u takvo stanje da sam dane i dane proveo na prozoru, u patikama i jakni, čekao sam da opet krene u akciju. U utorak sam imao osećaj da bi mogao da dođe i video sam ga na delu", ispričao je za taj stanovnik Sesveta, koji je konačno uspeo da ulovi grebača. Prema njegovim rečima, istrčao je iz kuće i sustigao ga 50-ak metara dalje. On je prvo sve negirao, ali je sve vreme grčevito nešto stiskao u džepu svoje jakne.

Tvrdi i da je udario jednu ženu, čiji automobil je ogrebao, a da nije došla policija, stanari bi ga linčovali.Osumnjičeni je pokušao da se otarasi sprave s kojom je grebao vozila pa ju je bacio, minut pre dolaska patrolep olicije, ali su stanari to videli i ključni dokaz predali policiji.

Kako se priča pročula, a policija pokrenula istragu, počeli su se javljati i ljudi koji tvrde da im je ista osoba izgrebala vozila i pre dve godine. Pravi šok je usledio kada se saznalo da je prijavljeni grebač zapravo pilot "Kroacia erlajnsa", pa se sada svi pitaju ako je tako frustriran i kako je prolazio psihotestove.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: