Mediji: Uhapšena dvojica zbog ubistva u Starčevu

Dve osobe uhapšene su oko 12 sati danas u Starčevu zbog sumnje da su povezane sa ubistvom T. S. (24) iz tog mesta, prenose beogradski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.01.2021.

12:55

Mediji: Uhapšena dvojica zbog ubistva u Starčevu
Foto: Shutterstok/Happy Lenses

Obračun se dogodio na travnjaku ispred jedne kuće u Starčevu, te se sumnja da je obračun počeo u jednoj od kuća u ovoj ulici.

Policija je blokirala prilaz ovoj ulici i celo jutro razgovara sa meštanima. Oko 12 sati iz jedne od kuća dva muškarca izvedena su sa lisicama na rukama i odvezena policijskim automobilom.

MUP je jutros saopštio da je do pucnjave došlo u obračunu zbog narkotika, a ne u navijačkom obračunu i da su dva napadača identifikovana i da se za njima intenzivno traga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: