Zakazana nova sednica Kriznog štaba; Popuštanje mera zbog utakmice?

Nova sednica Kriznog štaba sutra u 9 časova. Reč je o prvoj sednici nakon otkrivanja britanskog soja virusa u Srbiji.

Izvor: B92, Blic

Četvrtak, 28.01.2021.

11:17

Zakazana nova sednica Kriznog štaba; Popuštanje mera zbog utakmice?
Printskrin/ Tv B92

Na dnevnom redu biće analiza aktuelne epidemiološke situacije, vakcinacija, a sasvim sigurno će s egovoriti i o briitanskom soju. nezvanično, neki mediji prenose i da bi moglo biti reči i o popuštanju nekih epidemiloškoh mera pred predstojeću fudbalsku utakmicu Crvena zvezda - Milano, koja bi trebalo da se odigra igra 18. februara pred publikom.

Na poslednjoj sednici koja je održana 22. januara, odlučeno je da sve epidemiološke mere ostanu na snazi do daljeg. U međuvremenu, potvrđen je novi soj virusa u Srbiji.

Što se tiče utakmice, danas je UEFA dozvolila da tribine budu popunjene 30 odsto, što je oko 17.500 navijača. Prema postojećim merama, dozvoljeno je najviše 500 ljudi na otvorenom u organizovanom okupljanju, naveo je Blic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: