Zaplenjeno četiri kilograma spida, tri pištolja i municija

Pripadnici MUP-a, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su više od četiri kilograma spida, tri pištolja i manju količinu municije.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2021.

10:32

Zaplenjeno četiri kilograma spida, tri pištolja i municija
Foto: Shutterstok/Happy Lenses

Oni su uhapsili tri osobe kod mesta Markovac, saopštio je danas MUP.

Uhapšeni su N. S. (42), S. S. (27), I. P. (43) zbog sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, kako se navodi, noćas kod mesta Markovac, zaustavila automobil u kojem su se nalazili osumnjičeni i u prtljažniku pronašla 4,5 kilograma spida i pištolj sa prigušivačem.

Takođe,policija je pretresom stana i drugih prostorija u Beogradu koje koristi N. S. pronašla i dva pištolja marke "CZ M57", jedan gasni pištolj, kao i 21 komad municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: