Sneg ponovo zavejao puteve, nestalo i struje FOTO

Sneg koji je padao tokom noći na teritoriji opštine Ivanjice formirao je snežni pokrivač od oko 30 centimetara.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2021.

13:54

Sneg ponovo zavejao puteve, nestalo i struje FOTO
Foto: RINA

Jak vetar u najvišim područjima stvara visoke snežne smetove.

"Za sada su svi putevi prohodni osim putnog pravca Golijska reka – Preko brdo – Odvraćenica, mehanizacija je na terenu i put će biti osposobljen do kraja dana. Iako se saobračaj odvija normalno, apelujemo na vozače da zbog loših vremenskih uslova budu oprezni, ali da na put ne kreću bez neophodne zimske opreme“, rekao je za Rinu Vitomir Arsović iz Javnog preduzeća „Putevi Ivanjice“.

Snežne padavine ponovo su napravile problem u elektrosnabdevanju u pojedinim mesnim zajednicima, ali su kvarovi već sanirani.

„Bez struje su bila domaćinstva u Bratljevu i Kovilju, ali sada je stanje normalizovano i niko nije bez električne energije“, rekli su iz EPS-a u Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: