Novine: "Svetsko tržište vakcina u epizodi 'ko da više'"; "Aleksić prijavljen i za slučaj od pre dva meseca".

Dnevna štampa za utorak 26. januar piše o vakcinama protiv koronavirusa, odlasku Milutina Jeličća i zatvor, kao i slučaju zlostavljanja u školi glume.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.01.2021.

22:03

Novine:

"Politika" piše: Svetsko tržište vakcina u epizodi "ko da više", a "Večernje novosti" navode: Mutanti iz Afrike i Brazila slabe moć vakcine".

Sutrašnji "Blic" kao centralnu temu izdvaja odlazak bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke u zatvor.

List "Danas" piše o slučaju koji se vodi protiv Miroslava Mike Aleksića nakon prijava za seksualno zlostavljanje u školi glume: "Advokati: Aleksić prijavljen i za slučaj od pre dva meseca".

"Kurir" u sutrašnjem izdanju ima intervju sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Krucem: "Srbija je pokazala da je moguće sprovesti hrabre reforme"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: