Počela vakcinacija zaposlenih EPS-a protiv kovida 19: Prva grupa rudara primila vakcine

Grupa rudara „Elektroprivrede Srbije” predvođena Miloradom Grčićem, v. d. direktora JP EPS, primila je vakcine protiv kovida 19.

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPS
Foto: EPS

"Vakcinacija protiv koronavirusa je borba za živote građana Srbije. Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, naša zemlja je sada u samom svetskom vrhu po vakcinaciji građana. Lično predsednik Vučić mi je naglasio da su prioritet u vakcinaciji rudari. Oni su oslonac stabilnosti elektroenergetskog sistema, a bez električne energije nema života", rekao je Grčić prilikom vakcinacije.

On je istakao da je procedura vakcinacije organizovana perfektno i da je odziv rudara EPS-ovih ogranaka „Kolubara“ i „Kostolac“ odličan.

"Primili smo kinesku vakcinu, koju su proverile i odobrile nadležne institucije u Srbiji. Nisam stručan u ovoj oblasti, ali svi građani su svesni da su, zahvaljujući pronalasku vakcine, mnoge bolesti iskorenjene. Zahvaljujući borbi predsednika Vučića za nabavku vakcina protiv kovida 19, građani Srbije dobili su šansu da se među prvima u svetu zaštite od ovog opasnog virusa", rekao je Grčić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 231 idi na stranu