Hapšenje na više lokacija u Beogradu - zaplenjena droga VIDEO

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su četiri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

16:28

Hapšenje na više lokacija u Beogradu - zaplenjena droga VIDEO
Foto: Shutterstok/Happy Lenses

Uhapšene su i dve osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana u kome neprijavljeno živi F.R. (1980) policija je pronašla oko 20 grama kokaina i elektronsku vagicu sa tragovima ove droge.

Ličnim pregledom N.V.(1983), M.B. (1985) i P. N.(1983) pronađena je manja količina kokaina.

U automobilu „golf“, kojim je upravljao N.R. (1992) policija je pronašla kesu sa oko 30 grama marihuane, dok su pretresom stana u kome osumnjičeni neprijavljeno živi, policijski službenici zaplenili još oko 655 grama marihuane i elektronsku vagicu sa tragovima marihuane.

Ličnim pregledom R.B. (1978) policija je našla manju količinu marihuane.

Policija je uhapsila i S.R. (1977) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave. Kod njega su policijski službenici pronašli falsifikovanu legitimaciju jednog policijskog sindikata.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati. N.R. i R.B. su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dok će ostali osumnjičeni nakon zadržavanja biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: