Zaustavila ih policija, vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i u stanju teške alkoholisanosti

Leskovačka policija zaustavila je dvojicu vozača, od kojih je prvi vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a drugi u stanju teške alkoholisanosti.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

15:26

Zaustavila ih policija, vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i u stanju teške alkoholisanosti
Ilustracija: Shutterstock/ArtOlympic

Vozilo kojim su upravljali mladići starosti od 22 i 23 godine, prijavljeno je kao nestalo.

U prvom slučaju, 22-godišnji mladić je upravljajući automobilom sa 2,4 promila alkohola u krvi, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj nije bilo povređenih.

On je sleteo sa puta i oštetio ogradu jednog domaćinstva u okolini grada, nvodi se u saopštenu Policijske uprave Leskovac.

Policija je utvrdila je upravljao vozilom koje je neposredno pre događaja prijavljeno kao nestalo, a on je uz krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

U drugom slučaju, policija je 23-godišnjeg mladića zatekla kako upravlja "opel-korsom" pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, prilikom pojačane kontrole saobraćaja.

On je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: