Novine: "Vučića su tajno snimali čak 660 minuta"; "Plašila sam se da pitanjima ne produbim rane i patnju"

Dnevne novine u izdanju od subote, 23. januara pišu o smrti glumice Mire Furlan, a nastavljaju i pisanje o slučaju seksualnog zlostavljanja u školi glume.

Izvor: B92

Petak, 22.01.2021.

22:06

Novine:

"Politika" naslovnu stranu posvećuje razgovoru sa dr Tatjanom Adžić Vukčević o pacijentima zaraženim koronavirusom pod naslovom "Teške upale pluća imaju i ljudi bez simptoma", a donosi i intervju sa advokatom glumice Milene Radulović "Žrtve su spremne da se suoče sa Aleksićem".

"Večernje novosti" pišu o slučaju prisluškivanja predsednika Srbije "Vučića su tajno snimali čak 660 minuta", dok o smrti glumice Mire Furlan pišu "Ljubav joj nikad nisu oprostili".

"Blic" na naslovnoj strani donosi intervju sa svojom novinarkom Ivanom Mastilović Jasnić čiji intervju sa glumicom Milenom Radulović je pokrenuo javnu raspravu o zlostavljanju u školi glume "Plašila sam se da pitanjima ne produbim rane i patnju", dok se list od glumice Mire Furlan oprostio naslovom "Ne plašim se, gledam u zvezde. Tamo idem uskoro".

"Kurir" piše o slučaju zlostavljanja u školi glume Miroslava Aleksića iznoseći da se on brani fotografijom sa glumicama koje su ga prijavile za zlostavljanje pod naslovom "Sramno".

List "Alo" o istoj temi piše "Policija i kriminalci štitili Miku", dok o imunizaciji na koronavirus na Balkanu piše "Dok Srbija vakciniše ljude, komšije u očaju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: