Opljačkan Srđan Knežević, bio na slavi kad su mu lopovi upali u kuću

Srđan Knežević, vlasnik "Knez petrola", opljačkan je danas oko 17.30 sati, kada su u njegovu kuću u Batajnici upala dvojica razbojnika, pišu beogradski mediji.

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2021.

21:01

Opljačkan Srđan Knežević, bio na slavi kad su mu lopovi upali u kuću
Foto: Deposit/Chalabala

Njemu je ukradeno 100.000 evra i dva ženska sata marke "roleks".

Ovu informaciju, potvrdio je za "Blic" i sam Knežević, koji je rekao da se premetačina dogodila dok je on obeležavao krsnu slavu u kući svoje majke.

"Kada se krađa desila nisam bio kod kuće, bio sam kod majke i sestre na slavi, tako da je kuća bila prazna potpuno. Svi detalji pljačke su snimljeni na kamerama, a policija trenutno vrši uviđaj", rekao nam je Knežević.

Pljačkaši su polomili zadnja vrata u kući i tako ušli u njegov dom, a Knežević sumnja da su ga pratili, te da su znali da je on u tom trenutku odsutan.

"Oni su verovatno znali da sam ja izašao iz kuće i da su mogli da dođu da pljačkaju. Na kamerama sve detaljno vidi. Ja kada sam ušao u kuću zatekao sam premetačinu, sve je bilo razbacano i kasnije sam otkrio šta je ukradeno, naveo je Knežević.

Takođe, na pitanje postavljeno Kneževiću da li sumnja o kome bi mogli da se radi, rekao je da sumnja da je to neko iz njegove blizine, ali se nadovezao i na prošle napade na njega i u Crnoj Gori.

"Istraga i snimak sa kamera utvrdiće o kome se radi. Ja sad zaista ne znam, ali eto slično nešto dešavalo se i u Crnoj Gori, ne znam da li to ima neke veze sa ovim sada", naveo je Knežević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: