Novine: "Manijaci iz visokog društva"; "Očekivala sam da će Jutka probati da izbegne robiju"

Novine u izdanju od četvrtka, 21. januara pišu o inauguraciji predsednika SAD Džoa Bajdena i o slučaju hapšenja Miroslava Aleksića zbog prijava za silovanje.

Izvor: B92
Podeli

"Politika" o inauguraciji novog predsednika SAD Džozefa Bajdena piše "Bajden traži jedinstvo podeljene nacije", a piše i o slučaju prisluškivanja predsednika Srbije "MUP ima dokaze da je Vučić nelegalno prisluškivan".

"Večernje novosti" donose informaciju da je policija do sada saslušala 50 osoba zbog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića pod naslovom "Špijunirali Vučića i njegovu porodicu", kao i o saslušanju glumice Milene Radulović zbog prijave za silovanje "Milena pet sati vraćala mučni film zlostavljanja".

O slučaju zlostavljanja učenica u školi glume Miroslava Aleksića "Blic" piše "Milena teško podnela davanje iskaza", a donosi i izjavu Marije Lukić koja je uspela da na sudu dokaže da je seksualno uznemiravao nekadašnji šef i predsednik opštine Brus Milutin Jeličić "Očekivala sam da će Jutka probati da izbegne robiju".

"Kurir" piše da je hapšenje Miroslava Aleksića samo otvorilo Pandorinu kutiju po pitanju zlostavljanja žena pod naslovom "Manijaci iz visokog društva", a piše i o dokazima MUP-a o prisluškivanju predsednika Srbije "Vučića i njegovu porodicu prisluškivali".

O svedočenju glumice Milene Radulović pred tužiocem o silovanju za koje je prijavila učitelja glume Miroslava Aleksića list "Alo" piše "Milena otvorila dušu, pa zaplakala", dok o imunizaciji na koronavirus u Srbiji piše "Vakcinišemo 30.000 ljudi dnevno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 231 idi na stranu