Brza akcija policije u Kragujevcu: Uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo

Pripadnici MUP-a brzom akcijom uhapsili su večeras D.D. (32) iz Kragujevca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 17.01.2021.

23:32

Brza akcija policije u Kragujevcu: Uhapšen muškarac osumnjičen za ubistvo
Ilustracija: Depositphotos/ Alex_Schmidt

Sumnja se da je, večeras, u jednoj trgovinskoj radnji u Kragujevcu došlo do verbalne rasprave između osumnjičenog i dvadesetšestogodišnjeg muškarca koja se pretvorila u tuču, nakon čega su napustili radnju, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

U Kliničkom centru je ubrzo zbrinut dvadesetšestogodišnji muškarac sa ubodnom ranom nanetom oštrim predmetom u predelu grudi opasnom po život.

Policija je izvršila uviđaj i pronašla nož za koji se sumnja da je korišćen u ovom krivičnom delu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: