Vučić: Jeziv zločin, imamo sliku o mogućim učesnicima u ubistvu Ivanovića

Država Srbija će se boriti na svaki način da pronađe one koji su počinili ubistvo Olivera Ivanovića, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Izvor: Tanjug
Podeli
FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bs
FOTO TANJUG/TARA RADOVANOVIC/bs

Pročitajte još:

Oliver Ivanović - tri godine bez imena ubica i nalogodavaca Brnabić: Vlada se neće smiriti dok ne istraži ubistvo Ivanovića

On je istakao da naše službe već nekoliko meseci imaju kompletnu sliku o onima koji bi imali motiv i koji bi mogli da budu umešani u tako težak i jeziv zločin.

"Oni rade svoj posao, imajući u vidu nemoguće uslove, jer nemamo efektivnu kontrolu na terenu od 1999 , a posebno od 2010. i 2011. godine", rekao je Vučić na novinarsko pitanje da ni posle tri godine od ubistva Ivanovića slučaj nije rešen.

Vucicć je napomenuo da srpske službe imaju kompletnu sliku o zločinu i o licima koja bi mogla da budu umešana i da su naše bezbednosne agencije završile sve što su mogle.

"Nedostaje činjenica da nismo mogli da budemo prisutni na uviđaju i nemamo direktne dokaze. Za to je potrebno da dobijemo ili neke materijale sa uviđaja ili direktno priznanje nekog od učesnika", objasnio je Vučić.

On je istakao da će se Srbija boriti do kraja da pronađe one koji su takav zločin uradili, a kako je dodao, ne želi da govori o cisternama, sekundama i ko je na čemu zarađivao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 74 idi na stranu