"Ministarstvo za izbore? Ma, bravo, majstori..."

Portparol LSV Aleksandar Marton reagovao je na zahtev pojedinih opozicionih partija za osnivanje ministarstva za izbore.

Izvor: B92

Subota, 16.01.2021.

13:25

"'Pravi' opozicicionari sada traže ministarstvo, a pozivali su na bojkot izbora i sve koji nisu bili za to nazivali izdajnicima. Ma bravo majstori! Kako ste mislili to da uradite? Prvo ste predali Vučiću na tacni Skupštinu i druge institucije, a onda tražite novo ministarstvo...", napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije danas želeo pred ambasadorkom Kine da odgovara na pitanja o opoziciji u Srbiji, a na pitanje o inicijativi dela opozicije da se formira Ministarstvo za izbore, ironično primetio da mora da je prethodnih dana bio "pun Mesec".

"Neću o političkim protivnicima, ali prethodna tri dana je izgleda bio pun mesec. Kako rekoste, Ministarstvo za izbore...?", rekao je Vučić upitan da kaže šta misli o inicijativi koju su pokrenuli PS S, SSP i DS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: