Uhapšen Turčin Caner osumnjičen za dvostruko ubistvo

Državljanin Turske Caner Fuat Tajlanom, osumnjičen za dvostruko ubistvo, uhapšen je danas, saznaje "Avaz".

Izvor: klix.ba

Četvrtak, 14.01.2021.

13:51

Uhapšen Turčin Caner osumnjičen za dvostruko ubistvo
Foto: EPA-EFE/Sascha Schauermann

Pripadnici MUP-a Zeničko-dobojskog kantona od juče su tragali za Turčinom koji je najpre ubio Ramiza Odobašića, čije je telo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničane koji su bili trgovci devizama.

U istragu se uključila i policija Srednjobosanskog kantona, a istražitelji pretpostavljaju da je osumnjičeni imao pomagača koji je vozilom došao po njega pa su zajedno nastavili bjekstvo.

On je uhapšen na lokalitetu Raško polje oko 13.45 sati, a nakon što je policija još od sinoć pratila njegove tragove.

Kako saznajemo, njemu su za stopama sinoć bili Policijski službenici Jedinice za specijalističku podršku MUP-a SBK, u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije i PS Busovača.

Od sinoć, kada je pronađen kombi, policija je pažljivo pratila tragove, da bi danas usledilo njegovo hapšenje.

Kako je naš portal ranije objavio, Turčin je, navodno, viđen na obližnjoj benzinskoj pumpi i na sebi je imao crvenu kapu.

Sve raspoložive policijske snage MUP-a SBK, kao i Specijalna jedinica, pretraživali su širi lokalitet ovog područja.

Caner (Fuat) Tajlan nazvao je Arslanovog brata, koji je, takođe, trgovac devizama, da mu zameni 55.000 evrra. Međutim, on je poslao Arslana, koji je nazvao i Ramiza Odobašića jer nije sam imao toliki iznos novca. Kada su tamo došli, usledio je horor.

Posebno je šokantno da su ubijeni poznavali osumnjičenog ubicu iz Turske, s obzirom na to da je imao radnju brze hrane na ulazu u pijacu. Ranije je, takođe, menjao novac kod uličnih devizera, međutim, niko nije mogao ni naslutiti da bi mogao isplanirati nešto ovakvo i počiniti dvostruko ubistvo.

Podsetimo, on je najprije ubio Ramiza Odobašića, čije je telo pronađeno u grmlju, a potom i Arslana Mujića, Zeničani koji su bili trgovci devizama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: