Palma: "Zlatno doba" Srbije

Predsednik Jedinstvene Srbije i poslanik te stranke Dragan Marković Palma ocenio je da prethodnih sedam godina predstavljaju "zlatno doba" Srbije.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

14:16

Palma:
Foto: Info služba Skupštine grada Jagodine

On je na današnjem kolegijumu Skupštine Srbije povodom 30. godišnjice obnavljanja višestranačja u Srbiji ocenio da "tek u poslednjih sedam godina" zemlja ide nabolje.

"Srbija je u prve 23 godine tog višestranačja imala loše rezultate. Imali smo nekoliko ratova, rasprodate su fabrike i preduzeća, Srbija je bila izolovana od strane međunarodne zajednice a u poslednjih sedam godina Srbija je poštovana u Vašingtonu, Moskvi, Pekingu, Parizu, Berlinu, Ankari, u celom svetu kao nekada", naveo je Marković.

Dodao je da Srbiju danas odlikuje "najniži izborni cenzus u Evropi i najveća stopa rasta BDP".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: