Zaseda Krizni štab - stare ili nove mere?

Počela sednica Kriznog štaba na kojoj se razmatraju rezultati mera koje su usvojene uoči Nove godine, a moguće je i donošenje novih.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 11.01.2021.

06:00

Zaseda Krizni štab - stare ili nove mere?
FOTO Tanjug/ STRAHINJA ACIMOVIC

Sednica je počela oko 10 sati u Palati Srbija.

Premijerka Ana Brnabić je u nedelju posle posete zdravstvenim radnicima Univerzitetske dečje klinike "€žTiršova", najavila da će se na sednici raspravljati o merama za ulazak u zemlju kao i o merama za privredu i škole.

"Sutra ćemo usvojiti nove mere ili doneti odluku o produženju aktuelnih mera", rekla je ona.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je ranije izjavio da će od epidemiloške situacije zavisiti da li će se strože mere na granicama za građane Srbije koji se vraćaju u zemlju, a koje podrazumevaju obavezan PCR test ili desetodnevni karantin, produžiti i nakon današnjeg dana.

Danas, inače, ističe važnost sadašnjih mera donetih pre novogodišnjih praznika, a prema njima, između ostalog, tržni centri, ugostiteljski objekti i usluge imaju mogućnost da rade do 20 časova, a prodavnice prehrambene robe do 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: