Nije devojčica: Dečak žrtva vozača "audija"- telo pronađeno u blizini mesta nesreće; Uhapšen osumnjičeni VIDEO

Pripadnici MUP u Nišu uhapsili su N. S. (20) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobracaja.

Izvor: Novosti

Utorak, 05.01.2021.

08:02

Nije devojčica: Dečak žrtva vozača
Foto: Depositphotos, belchonock

Sumnja se da je on sinoć upravljajući automobilom udario dvanaestogodišnje dete koje je od zadobijenih povreda preminulo na licu mesta i 48-godišnjeg muškarca koji je prevezen u Klinički centar Niš gde je podlegao povredama, prenosi RTS.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.
Saobraćajna nesreća koja se sinoć desila u Nišu odnela je dve žrtve, a telo dečaka (12) za kojim je majka tragala pronađeno je u blizini mesta nesreće.

Dečak je išao da kupi punjač, a kako se nije dugo vraćao majka je krenula da ga traži. Njegov nestanak je kasnije prijavila i policiji.

Iako je prvobitno javljeno da je u nesreći poginula devojka, nakon identifikacije tela ustanovljeno je da je u pitanju dečak, a zabuna je nastala zato što je mališan imao dugu kosu.

Do nesreće je došlo kada je vozilo „audi“ beogradskih registarskih tablica kojim je upravljao devetnaestogodišnji mladić, pokosilo dvoje pešaka.

Prema izjavama očevidaca, „audi“ se Bulevarom Medijana kretao iz pravca tržnog centra „Stop šop“ kada je skrenuo sa kolovoza i pokosio pešake.

Očevici kažu da je prizor bio stravičan da su pešaci od siline udarca preleteli preko ograde kraj puta.

"Vozio je veoma brzo, proklizao i udario devojku koju je prebacio preko ograde niškog vodovoda. Čuo sam da je na licu mesta ostala mrtva" kazao je jedan Nišlija koji se zatekao na mestu nesreće, prenose "Novosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: